Loading...
Lucian Blaga, Nr. 248/M, Satu Mare, Romania
Program I.T.P. Luni - Vineri : 08.00 - 19.00
+40 740 029910; +40 744 985308

15 Ani

Experienta

Despre noi

SEPTIMIU S.R.L.

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

Siguranta

In domeniul transportului de persoane, siguranta calatorului este esentiala pentru noi, iar aceasta cu certitudine este o valoare,pe care o respectam pe toate palierele de interactiune si in toate relatiile si actiunile noastre, indiferent daca relationam cu mediul de afaceri, cu societatea sau cu angajatii nostri.

Respect

In toate actiunile noastre, precum și în toata activitatea noastra, ne ghidam dupa RESPECT: in relatia cu clientii nostri, in relatia cu partenerii nostri de afaceri, in relatia cu angajatii nostri si in relatia cu mediul inconjurator. Respectul reciproc sta la baza tuturor relatiilor noastre.

Confort

Societatea noastra este specializata pe transportul intern si international de persoane, avand o flota de autocare moderne oferim un confort sporit si in conditii de siguranta.Punem la dispozitia clientilor microbuze si autocare, cu toate dotarile necesare transportului de persoane (aer conditionat, sirocol, statie, microfon,sistem audio video, centuri de siguranta, scaune rabatabile),cu o capacitate de 19,20,23,30,38,50 si 60 de locuri .

Misiunea noastra

Oferim servicii de transport persoane regulat cu loialitate si punctualitate, clientilor nostri. Siguranta activa conferita in timpul calatoriei este expresia noastra a respectului si a loialitatii impartasite vizavi de comunitatile locale.

Viziunea noastra

Adaptarea tehnologica continua si utilizarea mijloacelor de transport ecologice coroborat cu masurile active de protectie a mediului inconjurator in vederea atingerii excelentei operationale.

Mijloace de transport moderne

Societatea noastra, detine autocare de ultima generatie, care iti ofera un confort sporit si facilitati suplimentare. Distanta dintre scaune este generoasa si special conceputa pentru a-ti oferi un plus de confort. Noile autocare Septimiu SRL au un grad redus de poluare. Deplasarea cu autocarul se numara printre cele mai ecologice modalitati de transport.